Hotel Café Restaurant De Gouden Karper

Hotel Café Restaurant De Gouden Karper is een heerlijk Achterhoeks instituut voor koffie, lunch, borrel, diner, slapen of als afstapmomentje tijdens een fiets- of wandeltocht in de prachtige bosrijke omgeving. Je kan hoe dan ook rekenen op een warm onthaal van Elisabeth en haar crew, die het vak op natuurlijke wijze goed verstaan.

Ooit ontstaan als herberg in het dorp Hummel, bij de Gouden Karper stap je nog steeds een beetje terug in de tijd – met plezier! Wij komen er in ieder geval vaak en graag. Voor de wildkaart, asperges, de trio van vis, het 12 uurtje (of de boeren omelet – te lekker), een golfuitje met vriendinnen, een familiediner – in elk seizoen en voor iedere gelegenheid een heerlijk escape. Buiten onder de houten veranda of binnen in de feestelijke eetzaal. Houd er rekening mee dat men hier relatief vroeg eet. De keuken gaat om 21 uur dicht (op zondag om 20.30 uur).

Als je wil overnachten kan je kiezen uit ‘klassieke’ kamers op de eerste etage van het hoofdgebouw (inclusief 2 familiekamers waar extra bedden bijgeplaatst kunnen worden) en de wat modernere kamers in de naastgelegen dependance, met uitzicht over de bossen en landerijen. Wij houden van het hoofdgebouw, maar uiteindelijk maakt het niet zoveel uit. Bij De Krent – zoals deze uitspanning in de volksmond bekend staat (niet wat je denkt!) – zit je letterlijk en figuurlijk altijd goed.

Ook geschikt voor groepen. Overleg wel even de mogelijkheden, bij voorkeur niet achter in de aparte feestzaal.

Houd de site of facebook in de gaten voor activiteiten in de buurt. Zo is bijvoorbeeld de jaarlijkse Kunstwandelroute in mei, mooi te combineren met een (lokale) asperge maaltijd, of de brocante markt in juli. Mijd – wat ons betreft – de jaarlijkse kermis in september.

NB Wist je dat Bennie Jolink (Normaal) en Piet Boon beiden uit Hummelo komen?

PS Als je van de Achterhoek houdt, check dan ook Bakker in Vorden en Herberg De Gouden Leeuw in Bronkhorst.

In de buurt

Tags

♥ JUULS borrel herfst honden welkom klassieker koffie lunch onderweg terras to go XXL