Cabane Mont Fort

Cabane Mont Fort is al jaren een favoriet voor koffie (mét tarte aux framboises!) of lunch (met klassiekers als croûte au fromage, kaasfondue). Vanaf koffietijd in het zonnetje en – wow ook hier weer – wat een uitzicht op de indrukwekkende Glacier de Corbassière, Les Combins en Mont Blanc. Bestellen doe je aan het raam of bij slecht weer binnen aan de bar. Reserveren is niet mogelijk, pinnen wel. Houd rekening met een rij tussen 12.00 en 13.30 uur.

Let op: alleen met skipas inclusief Mont Fort te bereiken.

Overnachten kan ook, in vierpersoons (verwarmde) kamers met douche (SFr5) en wc op gang. Nachtje op de berg, erg leuk om een keertje mee te maken of handig als je een dagje aan je wintersport wilt plakken. Geen grote luxe, wel gezelligheid, echt prima eten (wat de pot schaft) met mooi flesje rood of wit en een prachtige zonsondergang. Neem niet te veel bagage mee, immers Cabane Mont Fort is enkel te ski te bereiken. Overnachting reserveren per mail of telefonisch, pas definitief 3 dagen voor aankomst in verband met het weer.

Ook in de zomer is Cabane Mont Fort al jaren favoriet voor een dagtocht (lunch) of als overnachting tijdens huttentochten rondom Verbier zoals bijv. Le Sentier des Chamois.

PS Bezoek ook hun filiaal aan de andere kant van Verbier: La Marlénaz.

In de buurt

Tags

♥ JUULS aan de wandel JUULS & Gijs koffie lunch op de berg terras to go winter(sport) with a view zomer