Tulum

Tulum is het jongere zusje van de Branding en Witsand in Noordwijk en Hippie Fish in Zandvoort. One big happy strandfamilie! En zoals bij iedere familie, lijken ze op elkaar. In dit geval een pluspunt want ze zien er allemaal super gaaf uit! Zowel binnen als buiten met ontzettend veel smaak ingericht. Alles is te koop trouwens. Je kan via de site een afspraak maken om langs te gaan bij hun meubelloods aan de rand van Noordwijk.

Maar goed, terug naar Tulum. Wit gelakte muren en zwart stalen deuren. Grote, hoge ramen waardoor je een prachtig uitzicht hebt op het strand. Veel groene planten, kratten vol groente en fruit en sfeervolle raffia lampen. Alsof je in – juist ja – Tulum bent! Op het gezellige terras zit je heerlijk voor ontbijt, lunch of diner (inclusief gratis zonsondergang – haha!). Maar je kan ook bij de beachbar drankjes en kleine hapjes bestellen. Ideaal! Lekker mee naar je luie strandstoel, bamboe bankje met dikke kussens of strandbedje – er staat van alles. Ze lopen zelfs langs met een boodschappenmandje om je afval mee te nemen.

Op drukke dagen is parkeren lastig. Zorg in ieder geval dat je er vóór 9 uur bent, dan maak je de meeste kans. Een dagkaart kost € 7,50.

PS Strandbedje huren? Tulum werkt volgens het principe: wie het eerst komt, het eerst maalt. 

In de buurt

Tags

aan de kust borrel koffie lunch terras to go