The Hungry Man

The Hungry Man in liefelijk Rozel Bay staat in denk ik elk boekje over Jersey. En met recht, want deze markante, iets wat plat aandoende tent is – vergis je niet – zeker een bezoekje waard is. Voor de crab sandwich, het uitzicht én een gezellig praatje met andere (lokale) bezoekers.

Het uitzicht over de baai is zoals gezegd fraai, met het groene achterland, het vertrouwde spel van eb en vloed, (vissers)bootjes die komen en gaan en ijverige kleuters die met hun schep en emmer in de weer zijn.

Kom niet te laat, want de befaamde crab sandwich is na de lunch vaak uitverkocht. Maar een potje thee geserveerd met huiselijke mokken is de ervaring ook meer dan waard. Pas op de meeuwen die sneller en handiger zijn dan je denkt en menig buit weten te scoren.

Heb je zin in een borrel of zoek je toch gewoon iets meer aangekleed, dan is The Rozel Pub & Dining the place to be, zeker voor de populaire Sunday lunch. Voor een hightea ben je bij Rozel Bay Tea Room aan het goede adres.

Weather depending kan je voor aankomst of vertrek nog lekker luieren op het strand. Of maak de mooie wandeling langs de kust naar Bouley Bay (1 uur, 4km) en neem busje nr 4 terug.

Dagelijkse geopend tussen 9.30 – 14.30 uur, in het weekend tot 16.30 uur.

PS Over crab gesproken: kijk in het seizoen uit naar vissers die in de haven 'open staan' voor directe verkoop. Verse crab, kreeft (april tot oktober) of coquilles (april - juli).

In de buurt

Tags

aan de kust honden welkom JUULS & Gijs koffie lunch to go verrassend anders vis with a view