Natuurcamping Olde Kottink

Wij zijn al jaren fan van deze fijne natuurcamping aan de Dinkel. Alleen al ’t ontvangst met espresso aan tafel in de sfeervolle boerderij van gastvrouw Agnes; je bent meteen verk(n)ocht! Je krijgt een overvolle ordner mee, met allerlei tips in de omgeving.

Met smaak en zorg ingericht en gerund; elke dag een mooie spreuk op ’t bord, een mand vol tijdschriften, prachtige bos bloemen en op zondag krentenwegge voor iedereen. Met Pasen fietst Agnes in allervroegte langs ieder plekje om verse eieren te bezorgen; zomaar een Paascadeautje. Op zaterdagavond of tijdens belangrijke wedstrijden (EK, WK, Olympisch Spelen, etc.) ontstaat er zomaar een spontane BYO borrel voor de huiskamerreceptie, waar de tv aan staat.

De camping heeft een tentenveld, kinderhoek en natuurhoek, met allemaal even ruimte plekken. In de omgeving hebben ze ook een paar vakantiehuizen te huur.

De camping ligt aan de Dinkel, waar je bij lekker weer pootje kunt baden (of stoer van de glijbaan). De omgeving is prachtig, met Singraven, Ootmarsum en de Wilmersberg op fietsafstand. Het wandelpad langs de meanderende Dinkel richting Denekamp is ook een aanrader. Enfin, in de zorgvuldig samengestelde ordner van Agnes vind je genoeg inspiratie, voor ieder wat wils.

Open van april tot oktober. Let op, géén honden. Reserveer wel even voor Paas-, Hemelvaart- en Pinksterweekenden. Fietsen kan je via Agnes huren. Verse eitjes en jammetjes te koop bij receptie, waar ook dagelijks vers brood op bestelling. Wil je ’s avonds BBQ-en fiets dan zeker even langs BOERgondisch voor wat mooi vlees. Wij zijn fan van de ‘Zoozie’ Venkel, Walnoot en Pruim.

PS Mocht je er met Pasen zijn, dan is het bijzonder om eens de processie bij Singraven, het dorpsfeest in Denekamp en afsluitend Paasvuur mee te maken.

In de buurt

Tags

♥ JUULS aan 't water lente natuur zomer