de Krat

Vriendin Eefje Brugman begon in 2010 maaltijdbox De Krat, met de gedachte dat er in Nederland zoveel mooie, lokale producten gekweekt, geteeld en gemaakt worden, maar dat deze vaak moeilijk te krijgen zijn. Op kleine schaal bezorgde ze houten kratjes met (bijzondere) seizoensgroenten bij de mensen thuis, zo van de boer op de keukentafel, waarmee ze ook lokale boeren en tuinders steunde. Aangevuld met een mooi stuk scharrelvlees of vis, lekker brood, of een andere lokale lekkernij. En niet te vergeten wat recepten, voor wie niet direct weet wat te beginnen met die schorseneren, aardpeer of groene kool.

Pionier De Krat heet inmiddels de Crisp weekbox. Nieuw jasje, dezelfde seizoensrecepten. Nog altijd de smaakmaker onder de maaltijdboxen. Met dank aan Eefje!

PS Het kookboek van Eefje - Een krat vol recepten - is nog steeds te koop!

In de buurt

Tags

♥ JUULS in ‘t seizoen JUULS & Gijs lokaal verrassend anders vers van 't land