Cabiner

Op avontuur in eigen land, jazeker, het kan! Pak je rugzak, slaapzak en tandenborstel en begeef je richting Drenthe voor een lekker weekendje back to basic of anno 2021… bereik-vrij. Je hebt er inmiddels vast van gehoord, het Cabiner concept. Zeven (and counting) tiny houses op comfortabele afstand van elkaar in het natuurgebied Hart van Drenthe. Met een beetje fantasie ben je écht weg van de bewoonde wereld.

Je kunt een unplugged overnachting of een trekking boeken, waarbij je in twee verschillende cabiners overnacht. De wandelingen naar en tussen de cabiners zijn prachtig. Heide, bos, vennetjes, met her en der grazende koeien. Neem je eigen eten mee of bestel bij je boeking een diner/ontbijt/snack pakket, desgewenst inclusief bier/wijn. Wel zo makkelijk en scheelt weer in het meezeulen. De cabiners zijn geschikt voor 4 personen, maar comfortabeler met 2 volwassenen en evt. 2 kinderen.

Bij aankomst voer je de per mail ontvangen code in et voilà, je hebt toegang tot het circulaire eco huisje. Ben je geen echte die hard. steek dan meteen bij aankomst – ook in de zomer – de houtkachel aan. Het duurt nl. even voordat je douchewater (lauw)warm is. Tip: neem voor alle zekerheid je eigen lucifers mee, voor als ze op zijn of door je voorgangers per ongeluk zijn meegenomen!

Wat een leuke ervaring, zeker de moeite waard voor een keertje. Punt van aandacht is de doordringende putlucht van de composttoilet. Hopelijk in de herfst/winter minder aanwezig.

Geen wifi, beperkt tot géén bereik.

PS Let op: Ik vond het best stevig aan de prijs. 

In de buurt

Tags

aan de wandel herfst JUULS & Gijs lente natuur open haard sport terras verrassend anders winter(sport) with a view zomer