L’Auberge de la Ferme aux Grives

Eugénie-les-Bains staat maar bij weinigen op het vizier. Misschien komen daarom vips van heinde en ver in alle stilte genieten van de spa’s in Les Prés d’Eugénie van sterrenchef Michel Guérard. Ook het uiterst charmante La Ferme aux Grives is onderdeel van zijn dynastie. Of je nou aanschuift op het terras of binnen, de lunch verkiest boven een avondje uit, het wordt genieten geblazen. Wij aten er met onze vrienden John en Willy – die in het aangrenzende Buanes wonen en ons ooit deze tent tipten. Als verwende foodies vinden we het eten zeker goed, maar niet even ‘jawdrapping’ als de setting.

Ideale overnachting op weg naar de woeste golven van Zuidwest-Frankrijk, ontwapenend Baskenland of het nog ongerepte Galicië. Ben je met een groep – overweeg om de entresol te reserveren, die uitkijkt op de geweldige schouwen waarin de lokale poussins en varkens langzaam gaar roosteren en de imposante groente en brood tafel. Gewoon een keertje doen!

Reserveer een tafel

PS Buiten het seizoen (half juli - eind augustus) op woensdag en donderdag voor lunch en zondag voor diner gesloten. Woensdagochtend is er wél markt!

In de buurt

Tags

♥ JUULS foodies honden welkom JUULS & Gijs lokaal lunch open haard terras vers van 't land