Café Restaurant 1865

Café Restaurant 1865 is de nieuwe lunchlocatie van Restaurant de Lage Vuursche, gevestigd in wat sommigen nog kennen als de stal. Ik kwam er per toeval achter toen ik laatst in de buurt was en for old times sake (tijdens het jaarlijkse kerstdiner van m’n moeders familie lag ik al in “de opkamer” in m’n reiswieg) zin had in een uitsmijtertje ros. Het was weliswaar pas half twaalf maar de tafels waren nog niet gedekt en ze stonden duidelijk niet op het punt open te gaan. Teleurgesteld ben ik  maar bij het naastgelegen 1865 binnengelopen – wat er gelukkig ontzettend goed uitzag! Pas toen ik de kaart las viel het kwartje. Pannenkoeken, kroketten, uitsmijters, toast met kippenlevers en andere klassiekers…van de buren! De keuken is van maandag t/m zondag vanaf 11.30 tot 17 uur geopend.

PS Ze hebben ook een heerlijk terras.

In de buurt

Tags

koffie lunch terras