Loading Events

← Back to Events

Hinterstadt 4,

Kitzbühel, Austria

Montolieu is een pittoresk boekendorp 18 km buiten Carcassonne waar het lijkt alsof de tijd een beetje heeft stilgestaan. Heerlijk om in alle rust door de smalle straatjes met antiquarische en tweedehands boekenwinkels te slenteren (een feest voor de boekenwormen onder ons!), over het kleine dorpsplein met fontein waar de mannen doorgaans een potje jeu-de-boules aan ‘t spelen zijn en het indrukwekkende terrein van de oude lakenfabriek en de naastgelegen directeurswoning, La Manufacture Royale, een prachtig 18e-eeuws gebouw waar je tegenwoordig hippe appartementen kunt huren.

In de oude lakenfabriek huist het shabby chic Apostrophe: restaurant, chambre d’hôtes, jazz club en kunstenaars hub in één. Zo hebben we Montolieu ooit ‘ontdekt’. Niet je alledaagse chambre d’hôtes maar voor ons viel die HE LE MAAL goed! We werden hartelijk ontvangen op het overdekte Cubaans-achtige terras waar we heerlijk hebben gegeten en we kregen een mooie grote, schone kamer met dito badkamer. Geen jazz concert die avond, maar ik denk dat we mét muziek ook heerlijk hadden geslapen.

januari 2023

Hahnenkammrennen

januari 20, 2023 - januari 22, 2023
Hinterstadt 4, Kitzbühel, Austria + Google Map

Zet 'm op je bucketlist dit geweldige evenement, dat steevast in de 3e weekend van januari plaatsvindt in mondaine Kitzbühel. Op vrijdag de super G,…

Find out more »
+ Export Events

Copyright 2022 - JUULS. All Rights Reserved | Ontwikkeld door LienOnline