Loading Events

The Affordable Online Art Fair

The Affordable Online Art Fair keert na de succesvolle 1e editie van november 2020, dit jaar weer terug. Van 9 april tot en met 3 mei 2021 kun je betaalbare kunst online bezichtigen en kopen. De kunst – schilderijen, beelden, foto’s etc. –  is met zorg uitgezocht en voor een breed publiek toegankelijk; van ervaren kunstverzamelaar tot ”jij & ik” die gewoon iets leuks zoeken voor boven de bank.

Zo’n 50 internationale galerijen van Londen, New York, Barcelona tot Amsterdam bieden je online een kijkje in hun viewing rooms. Het leuke is dat je aan de hand van online talks, tours en advies sessies, je interessante achtergrond informatie kunt verzamelen over de aangeboden kunst. Interviews, blogs en achter de schermen inzichten van de kunstenaars zelf of de Fair Director’s pick maken het online aanbod professioneel en compleet.

Wil je er vroeg bij zijn, schrijf je dan – via de nieuwsbrief – in voor het early access event op 7 en 8 april. Is online niet zo jouw ding, zet dan alvast 28 -31 oktober in je agenda, voor ouderwets Affordable Art Fair in de Amsterdamse Kromhouthallen.

Foto: Hunt Slonem, Blue Joy, 2020, oil on wood panel, 22 x 28 cm, £4,489, Lilac GALLERY.

PS The Affordable Art Fair vindt plaats in meerdere steden. Leuk als je – wanneer het weer kan – op stedentrip bent in bijvoorbeeld Londen, Stockholm (aanrader!) of bruisend New York. 

In de buurt

The Affordable Online Art Fair

9 april 2021 - 3 mei 2021

Online Market Place

The Affordable Online Art Fair

JUULS’ kalender delen

Evenementen in de buurt

vr

16

Copyright 2022 - JUULS. All Rights Reserved | Ontwikkeld door LienOnline