Loading Events

Testen voor toegang – proefevenementen

Het 1e stapje is gezet naar het nieuwe normaal en oh we kunnen niet wachten! Hoe zou het zijn om weer naar het theater, een tentoonstelling, concert of voetbalwedstrijd te gaan? De maand april staat in het teken van de pilots testen voor toegang:  

“In april 2021 zijn er in heel Nederland pilots met testbewijzen voor evenementen en activiteiten. U kunt meedoen aan deze evenementen en activiteiten als u laat zien dat u geen corona heeft. Hiervoor heeft u een testbewijs nodig. Dit testbewijs ontvangt u nadat u een coronatest heeft laten doen.” aldus de site van de Rijksoverheid.

Niet alle kaartjes zijn even makkelijk te bemachtigen. Zo hebben seizoenkaarthouders bijvoorbeeld voorrang bij de pilotwedstrijd Ajax – AZ op 25 april. Probeer het anders bij een van onderstaande locaties:

Je koopt een kaartje via de site van het proefevenement en maakt een testafspraak via Testen voor Toegang. Je krijgt alleen toegang tot het evenement met een negatief testbewijs (gratis) via speciaal daarvoor aangewezen testlocaties. Veel plezier!

In de buurt

Testen voor toegang – proefevenementen

9 - 30 april 2021

Tickets koop je via de website van de deelnemende pilot locaties

Overzicht evenementen met testbewijs april 2021

JUULS’ kalender delen

Evenementen in de buurt

vr

09

The Affordable Online Art Fair

9 april 2021 - 3 mei 2021

vr

16

Copyright 2022 - JUULS. All Rights Reserved | Ontwikkeld door LienOnline