Loading Events

TEFAF

Alsof je het Rijks, Tate Modern, Uffizi en Louvre in één bezoekt. Kunst dat soms al jaren in privé bezit is. En misschien ook blijft…. Klassiek en antiek maar ook modern, fotografie en juwelen. Een snoepwinkel voor kunstliefhebbers. En dat allemaal in het gezellige Maastricht!

Wij logeerden in het sjieke Derlon Hotel Maastricht. Dat ligt perfect aan het gezellige Onze Lieve Vrouweplein, midden in het centrum en om de hoek van een grote parkeergarage. Ik vond het iets te onpersoonlijk. Een ‘Maastricht kenner’ tipte een charmant boutique hotel in het oude Jekerkwartier voor een volgende keer: Hotel Les Charmes.

We hebben waanzinnig goed gegeten bij Harry’s aan de overkant van de Maas in het hippe Wyck. Een bruisende brasserie in een historisch gebouw. En witte tafellakens, daar houden we van! Niet verwonderlijk dat Harry’s een Bib Gourmand (beste prijs-kwaliteitverhouding) van de Michelin Gids heeft. Alleen de akoestiek was wat minder. Maar het was ook wel errrrg druk toen wij er waren. Harry’s ‘hoort’ trouwens bij Hotel Beaumont.

[foto’s TEFAF 2018]

In de buurt

TEFAF

11 - 19 maart 2023

Maastricht

www.tefaf.com

JUULS’ kalender delen

Copyright 2022 - JUULS. All Rights Reserved | Ontwikkeld door LienOnline