Loading Events

Podium Vlieland – Het Nederlands Kampeerfilmfestival

De Filmfestivals van Podium Vlieland zijn ongeacht het gekozen thema, altijd een feest. Een goede reden om (buiten het seizoen) naar het gezellige Waddeneiland af te reizen. Een verademing als je Vlieland alleen kent van tijdens de vakantieperiodes. Midweek of zoals wij, in het weekend. Hoe dan ook: ‘Een eiland, 3 dagen, 5 films’, zoals de slogan met recht luidt. Mooie films, lekker logeren, flink uitwaaien en met het fietsje het eiland verkennen om vervolgens verdiend borrelen de kroeg in/het terras op. Helaas geen feestelijke avondje bij Clara (& Kornuiten) die per 1 juni met het Armhuis is gestopt.

Het Nederlands kampeerfilmfestivalfilms over kamperen en slapen in tenten wordt in samenwerking met kampeerterrein Stortemelk aangeboden, net aan de vooravond van het drukke vakantieseizoen. Dit jaar alweer de 9e editie. Twee overnachtingen (boek gerust een extra nachtje bij) in een comfortabel bed in een volledig ingerichte tent, mét huurfiets. Je kunt kiezen tussen 2 weekenden (24-26 juni of 1 -3  juli) en 2 tijdschema’s (programma A of programma B). Ook dit jaar weer verrassende films op het programma. Alle films worden kort ingeleid door Adwin de Kluyver.

De 1e film vindt bij goed weer in zaal 2. Na het boeken ontvang je een voucher voor korting op de overtocht, die je zelf moet boeken bij Rederij Doeksen. De voucher voor de fiets ontvang je bij aankomst. Wacht niet te lang met boeken want de filmfestivals zijn in toenemende mate populair.

PS: Zelf verblijf regelen in hotel, appartement, eigen tent of huisje kan ook. Een beperkt aantal losse passe-partouts voor het kampeerfilmfestival zijn ook verkrijgbaar. 

In de buurt

Podium Vlieland – Het Nederlands Kampeerfilmfestival

24 juni 2022 - 5 juli 2022

www.podiumvlieland.nl

Copyright 2022 - JUULS. All Rights Reserved | Ontwikkeld door LienOnline