Loading Events

Podium Vlieland Filmfestival Naar Buiten

De Filmfestivals van Podium Vlieland zijn ongeacht het gekozen thema, altijd een feest. Een goede reden om buiten het seizoen naar het gezellige Waddeneiland af te reizen. Een verademing als je Vlieland alleen kent van tijdens de vakantieperiodes. Midweek of zoals wij, in het weekend. Hoe dan ook: ‘Een eiland, 3 dagen, 6 films’, zoals de slogan met recht luidt. Mooie films, lekker logeren, flink uitwaaien en met het fietsje het eiland verkennen om vervolgens – helaas dit jaar nog niet – verdiend de kroeg in te kunnen (terras wellicht wel?). Volgend jaar hopelijk weer te combineren met een feestelijke avondje bij Clara in het Armhuis.

Filmfestival Naar Buiten: de mooiste verhalen van het platteland wordt in samenwerking met Seasons Magazine aangeboden. Zes films variërend van komedie, drama tot feelgood, met als rode draad prachtige landschappen en leven op het platteland. Dit jaar op het programma oa: een Amerikaans echtpaar vertrekt naar het Britse platteland. Een Franse kippenboer scoort een internethit. Een Noorse man keert terug naar zijn geboortehuis in de wildernis. Normandische dorpelingen gaan voor een goed doel uit de kleren. En een Engels visserskoor scoort onverwacht een hit. Alle films worden kort ingeleid door Adwin de Kluyver.

Je kunt kiezen tussen 2 programma’s die inhoudelijk hetzelfde zijn, maar verschillen qua filmtijden. Wij boeken graag Programma B, in combinatie met Badhotel Bruin of Hotel de Wadden. Na het boeken ontvang je een voucher voor korting op de overtocht, die je zelf moet boeken bij Rederij Doeksen. De voucher voor de fiets ontvang je bij aankomst in je hotel. Wacht niet te lang met boeken want de filmfestivals zijn in toenemende mate populair, zeker in deze tijd (Covid protocol).

Wedden dat je op de boot naar Harlingen alweer plannen maakt voor een filmfestival volgend jaar? Kortom, aanrader!

In de buurt

Podium Vlieland Filmfestival Naar Buiten

7 - 25 april 2021

2x midweek, 3x weekend

Dorpsstraat 84
8899 AK Oost-Vlieland

www.podiumvlieland.nl

JUULS’ kalender delen

Evenementen in de buurt

Copyright 2022 - JUULS. All Rights Reserved | Ontwikkeld door LienOnline