Loading Events

International Film Festival Rotterdam – jubileumeditie deel 2

Dit jaar bestaat het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR) 50 jaar en dit wordt gevierd met een uitgebreide editie in twee delen. Naast de reguliere week in februari waar de film Pebbles als winnaar uit de bus kwam, dit jaar ook een 2e week van 2-6 juni.

Op 18 mei werd het programma van juni bekend gemaakt. Én, dat het filmfestival in juni ook fysiek – middels het testen voor toegang principe – te bezoeken is. Digitaal kun je alle films op twee manieren kijken; samen met andere kijkers middels een livestream op een geprogrammeerd tijdstip. Of via video on demand, op een zelf uit te kiezen tijdstip.

De openingsfilm is The World of to Come, een romantisch drama van Noorse makelij. Voor een beetje hulp bij je filmkeuze kan je de handige IFFR filmfinder met de nodige trailers gebruiken. Naast de films zijn er ook speciale jubileumprogramma’s. En krijg je er geen genoeg van, dan kan je altijd nog intunen op het Big Talk-programma en de IFFR Daily Talks, die beide zonder ticket te volgen zijn.

Veel kijkplezier!

In de buurt

International Film Festival Rotterdam – jubileumeditie deel 2

2 - 6 juni 2021

Tickets bestellen

www.iffr.com

JUULS’ kalender delen

Evenementen in de buurt

za

11

Markt onder de Linden

11 - 12 juni 2022

Copyright 2022 - JUULS. All Rights Reserved | Ontwikkeld door LienOnline