Café De Klepel
Charmant feel good tentje waar een gepassioneerd team van kundige sommeliers je keer op keer een feestelijke avond bezorgen. De levendige bar speelt een centrale rol en loopt over de lengte naar achter, waar een houten werkbank vol charcuterie, kazen en weckpotten je smaakpapillen doen lopen.
Wij beginnen dan ook steevast met een gemengd plankje charcuterie & kazen en een blikje sardines. Goed op kamertemperatuur geserveerd, vergezeld van mooi brood, licht gezouten boter, wat zuur en je weet meteen dat ze bij De Klepel van kwaliteit houden.
Volg gerust het soms haast poëtisch verwoorde wijnadvies van je gastheer of -dame, waarbij je in goede handen bent. Bij De Klepel drink je Franse wijnen; klassieke namen en druiven van faam wisselen onbekende parels af. Met een ruim aanbod aan flessen die per glas worden geschonken, heb je de gelegenheid om verschillende wijnen te proeven.
Wijn & Eten staan (inmiddels) op gelijke culinaire hoogte. Je kunt kiezen tussen een drie- of viergangenmenu (kaas en/of dessert) bereid met verse seizoensgebonden producten. Houd vooral ruimte over voor de vers gebakken taart, die op de hoek van de bar al sinds je binnenkomst lonkt. Kortom met recht een ”bourgondisch wijncafé met een Frans georiënteerde bistro keuken”.
Nestel je bij voorkeur aan de bar (2 pers.), de ronde tafel voorin (4 á 5 pers.) of de feestelijke lange tafel achterin (6-10 pers.). Voor het diner is reserveren noodzakelijk. Voor of na het eten is er ruimte voor een spontaan bezoek. Op vrijdag t/m zondag ben je al vanaf 15 uur welkom. ’s Zomers staan een paar tafels buiten in de avondzon.